Ανδρική περιποίηση

Η σημερινή εποχή θέλει τον άνδρα δραστήριο σε πολλαπλά επίπεδα, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική του εικόνα και προσέχοντας ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανδρών που επισκέπτονται τακτικά το γυμναστήριο, πραγματοποιούν αποτρίχωση σε εξειδικευμένα ινστιτούτα και δεν διστάζουν να κάνουν ακόμη και διορθωτικές μικροεπεμβάσεις σε πλαστικούς χειρουργούς. Από τις συνήθειες αυτές δεν θα μπορούσε φυσικά να εξαιρεθεί η καλλυντική περιποίηση του σώματος και του προσώπου.

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από τα σημάδια του χρόνου. Μπορεί η γήρανση στους άνδρες να επέρχεται πολύ αργότερα απ’ ότι στις γυναίκες και η ανδρική επιδερμίδα να είναι πιο ανθεκτική από τη γυναικεία γιατί είναι πιο παχιά, πιο λιπαρή και πιο όξινη, όμως κάποια στιγμή και οι άνδρες έρχονται αντιμέτωποι με την γυμνή πραγματικότητα της φθοράς.

 

Τιμοκατάλογος

Ανδρική περιποίηση

Θέλεις να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο; Δες εδώ.

Μανικιούρ - 15΄ 10€
Πεντικιούρ - 45΄ 15€
Πεντικιούρ θεραπευτικό - 60΄ έως 90΄ από 30€

 
Οι πελάτες μας
  • Μια παρα πολυ θετικη εμπειρία! Τοσο τα υλικα τους οσο και οι υπηρεσιες τους είναι αριστης ποιοτητας.
  • Κάθε φορά μένω ευχαριστημένη από την επίσκεψη μου στο Aloha Beauty.
  • Το Aloha Beauty έχει πολύ όμορφο περιβάλλον, είναι γρήγοροι στη δουλειά τους, χρησιμοποιούν καλά υλικά και το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

Κλεισθένους 165, Γέρακας

Ακουλυθήστε μας και κερδίστε μοναδικά δώρα