Κλείστε ραντεβού

Κλεισθένους 165
Γέρακας

211 115 7195

Ωράριο Καταστήματος

Δευτέρα
Κλειστά
Τρίτη
10:00 - 20:00
Τετάρτη
10:00 - 20:00
Πεμπτη
10:00 - 20:00
Παρασκευή
10:00 - 20:00
Σάββατο
09:00 - 17:00

Aloha Beauty

About

Στη μακρινη Hawaii οι γηγενείς σε καλωσορίζουν με το γνωστό ALOHA.

Δεν προκειται απλώς για έναν χαιρετισμό, αλλά αντιπροσωπεύει την φιλισοφία της χαλαρωσης, της ευεξίας, της αγαπής, της στοργής προς το συνανθρωπο και τη φύση. Μόνο ο ήχος της λέξης, σου χαρίζει αμέσως χαμόγελο και θετικά VIPES , οπώς και το “Aloha Beauty” στην όμορφη γειτονιά του Γέρακα.

Το ALOHA BEAUTY σε κερδίζει με την πρώτη ματιά! Ένας πολυχώρος ομορφιάς, που κάθε του γωνία, έχει δημιουργηθεί με το προσωπικό μεράκι της ιδιοκτήτριας Ελένης Παπαδημητριου και στόχο έχει το ΑΠΟΛΥΤΟ διάλλειμα και αποσυμπίεση από την καθημερινή σου ρουτίνα.

Η φιλοδοφία μας

Ζούμε στα Άκρα !  

Απόλαυσε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς!

To Upscale περιβάλλον , είναι αντριστρόφως ανάλογο των προσιτών & ανταγωνιστικών τιμών μας, που το καθιστούν ως την απόλυτη LOCAL προσιτή πολυτέλεια. Σε εμάς, θα απολάυσεις δημιουργικά mani-pedics με στόχο την προσωπική σου ανάγκη και στυλ, από μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα που αγαπά αυτό που κάνει! Η δημιουργηκότητα και το κέφι μας δεν έχει “ταβάνι”, αρκεί να μας ακολουθήσεις στα social και να πάρεις μερικές ιδέες από όλες τις τάσεις της εποχής. Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Lash Lift, Brow Lamination, LASER αποτρίχωση και καθαρισμοί προσώπου, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείς να απολαύσεις μαζί μας.

Ζήσε την εμπειρία και γίνε μέλος κι εσύ στην πιο FUN παρέα της περιοχής!

Η ομάδα του

Aloha Beauty

Call Now Button